صفحه شخصی کمال پزشکیان   
 
نام و نام خانوادگی: کمال پزشکیان
استان: کردستان - شهرستان: مریوان
رشته: کارشناسی عمران - پایه نظام مهندسی: سه
شغل:  کارمند
تاریخ عضویت:  1390/08/02
 روزنوشت ها    
 

 اختراع روش نوین مقاوم‌سازی بخش عمران

10

روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده توسط پژوهشگران دبیرخانه کنفرانس‌های مقاوم‌سازی ایران در تبریز اختراع شد.

به نقل از مرکز اطلاع‌سانی دبیرخانه دایمی کنفرانس‌های مقاوم‌سازی ایران، روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده توسط پژوهشگران دبیرخانه کنفرانس‌های مقاوم‌سازی ایران در تبریز اختراع شد.

این طرح که در نمایشگاه منطقه‌ا‌ی اختراعات رونمایی شد توسط سید آرش سهرابی و صمد دهقان دو تن از پژوهشگران دبیرخانه کنفرانس‌های مقاوم‌سازی ایران اختراع و به ثبت رسیده است.

سید آرش سهرابی در خصوص اختراع روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌‌های پیش تنیده اظهار داشت: عموماً برای مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی به ویژه ساختمان‌های آموزشی روش‌های گوناگونی مورد استفاده قرار می‌گیرد که غالباً قدیمی بوده و در محاسبات آنها از نرم‌افزارهای قدیمی استفاده می‌شود.

وی گفت: طبیعتاً اجرای روش‌های کنونی زمانبر بوده و هزینه بالایی هم دارد حال آنکه در روش کنونی ارائه شده از روش‌های بسیار نوین و جایگزین استفاده شده است به طوری‌که نیروی جانبی حاصل از زلزله توسط کابل‌های پیش تنیده که سقف را به پی متصل کرده‌اند تا حدود بسیار زیادی مهار می‌شود.

سهرابی اضافه کرد: اجرای این طرح در کشورمان باعث کاهش هزینه‌های مقاوم‌سازی تا 40 درصد شده و سرعت عملکرد مقاوم‌سازی را افزایش می‌دهد به طوری‌که یک ساختمان را می‌توان با استفاده از این روش در کمتر از دو ماه مقاوم‌سازی کرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون سوئیس، آلمان و آمریکا از این روش برای مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی استفاده می‌کنند که ایران اسلامی نیز به این مجموعه اضافه شد.

سهرابی گفت: گزارش کامل اختراع روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده به صورت مقاله در جنب چهارمین کنفرانس بین‌المللی مقاوم‌سازی در اردیبهشت 1391 در تبریز ارائه می‌شود.

چهارشنبه 14 دی 1390 ساعت 12:50  
 نظرات    
 
عادل گودرزی 21:03 چهارشنبه 14 دی 1390
1
 عادل گودرزی
به این که نمیگن اختراع!!
میگن بومی سازی!
مائده علیشاهی 21:49 چهارشنبه 14 دی 1390
1
 مائده علیشاهی
ممنون
امین کرمی 08:32 پنجشنبه 15 دی 1390
1
 امین کرمی
با مهندس گودرزی موافقم
حامد حقی 11:52 پنجشنبه 15 دی 1390
0
 حامد حقی
حرف مهندس گودرزی تا حدودی درست است اما بالاخره یکی پیدا شده که جرات کرده بومی سازی کنه و برای جلوگیری از بحران های حاصل از سوانح طبیعی کاری بکند و به تعبیر قرآن نجات یک انسان نجات همه ی بشریت است.

به نوبه ی خودم به آقایان مهندس سهرابی و مهندس دهقان تبریک عرض می کنم که با این اقدام در آبادانی ایران یک گام به جلو رفته ایم و از ایشان قدردانی می کنم.

امیدوارم دولت از این اقدامات حمایت نماید و به جای حرف زدن در عمل به این اقدامات روی بیاورد.
متاسفانه در ده روز اول دی ماه به مناسبت زلزله 5 دی بم، همه ی مسوولین از مقاوم سازی و زلزله تهران و ... حرف زدند و پیام دادند. کاش به جای این همه پیام و تشریفات سالگرد بم، همین بومی سازی ها را به خدمت بگیرند تا دیگر شاهد بحران هایی مثل زلزله ی بم نباشیم.
علی اکبر صحافی پور 12:07 پنجشنبه 15 دی 1390
0
 علی اکبر صحافی پور
???
معصومه السادات میرافضلی 13:55 پنجشنبه 15 دی 1390
0
 معصومه السادات  میرافضلی
lمرسی
محمد ذوالفقاری 15:38 پنجشنبه 15 دی 1390
0
 محمد ذوالفقاری
طرح خوبیه به شرطی که نکات اجرایی در آن دیده شده باشد.
متشکرم
بهنام مکسایی 00:36 شنبه 17 دی 1390
0
 بهنام مکسایی
(در حال حاضر کشورهایی همچون سوئیس، آلمان و آمریکا از این روش برای مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی استفاده می‌کنند که ایران اسلامی نیز به این مجموعه اضافه شد.)


ببخشیدجسارتا این که اختراع نیست .طبق متن بالا میشه گفت تقلید از کشورهای سوئیس.آلمان و آمریکاست.